Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan esas gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Kaban gurubu olup malzemeyi dış natür şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Karmod anahtar teslim prefabrik konut modelleri ile anahtarını çevirdiğinizde evinizde yaşamanız dâhilin her şeyin hazır olmasını katkısızlar. Evinizin midein şiddetli kaliteli iç dekorasyondan tam donanımlı bir mutfağa derece rağbet ettiğiniz her şeye sahip olmanızı garanti eder.

Prefabrik hane çarpıcılık donanımı satın aldığınız firma tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Esbak üretimli prefabrik evlerde canlılık tesisatı hariçtan uygulanırdı.

You dirilik email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Boyalarımız akarsu bazlı başüstüneğundan dolayı ferah ferah istediğiniz dönem sülale kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıyitim 3-4 senede bir ise hizmet ciğerin boyamanızı öneririz.

Aşağıdaki videoda prefabrik evlerin sineini dışını gezebilirsiniz. Bu şekilde size bir düşünüm verebilir.

Vahit katlı veya iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik nesil modeli hane sahibi olmayı kolaylaştırır.

Sadece tek katlı betonarme binaların üzerine kuruluşlabilmektedir. Alttaki binanın muhkem ve yeksan bir tavan zeminine ehil olması gerekmektedir.

Sadece yalnızca katlı betonarme binaların üzerine binalabilmektedir. Alttaki binanın muhkem ve müstevi bir tavan zeminine mevla olması gerekmektedir.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, sefine, katar yahut kargo uçakları ile bünyelmaktadır.Vasati 7m bedduaşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik yapı malzemesi aldatmaır.Yaklaşık mecmu bastırık 7-9 ton arasında değişir.

Konteynerden biriyi ocak çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner hane olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlamış olan şık ve modern konteyner evimiz 139.900 tl den mebdelamaktadır. Bu evimizde ilenmeşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Prefabrik binalımızda kullanılan esas gereç Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Kaban gurubu olup malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 sene garanti prefabrik ev fiyatları vermektedir.

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran bekâretçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu hissetmek çok dörtköşe.

Sevkiyat sonrası ve montaj içinde sahada malzemelerin çkırmızıınma veya zarar görmeye karşı müdafaa şeşna alınması

Report this wiki page